multiblog.hu család tagja

Volt egy pár olyan élményem már (gondolom nem vagyok ezzel egyedül), amikor a moziban ülve  a film közepén azt a kérdést teszem fel magamnak, hogy mit is keresek én most itt? Mi is történt eddig? Csak én nem értem, hogy mi történik a filmvásznon? A legdurvább talán, amikor felébredsz a film végén 🙂 Veletek is előfordult már?

Most a kritikusokkal egyetértve, lássuk melyik a top 5 legrosszabbul sikerült film 2018-ban: 

Az 5. helyen a szabadság ötven árnyalata szerepel:

4. helyen a Peppermint: A bosszú angyala

3. helyezett a Gyémánthajsza:

2. helyen végzett a legrosszabb filmek listáján a Slender Man:

Slender Man – Az ismeretlen rém (eredeti cím: Slender Man) 2018-as amerikai természetfeletti horrorfilm, melyet Sylvain White rendezett, az azonos nevű karakter alapján. A főszereplők Joey King, Julia Goldani Telles, Jaz Sinclair, Basso Annalize és Javier Botet. A filmet az Amerikai Egyesült Államokban 2018. augusztus 10-én mutatták be, Magyarországon két héttel később szinkronizálva, augusztus 23-án az InterCom Zrt. jóvoltából.

Egy Massachusetts-i kisvárosban, négy barátnő, Wren (Joey King), Hallie (Julia Goldani Telles), Chloe (Jaz Sinclair) és Katie (Annalize Basso) megidézi a Slander Man-t (Javier Botet). Egy héttel később Katie eltűnik, a másik három lány pedig a házába megy, hogy nyomokat keressenek. Katie apja (Kevin Chapman) részegen betör Hallie házába, és megvádolja őt a lánya eltűnése miatt, mielőtt letartóztatnák. A trió felfedezi, hogy hogy Katie részt vett az okkultban, és azt akarta, hogy a Slander Man elvigye őt.

A három lány úgy dönt, hogy kapcsolatba lép a Slander Mannel, hogy Katie-t valamiért cserébe visszakapják. Wren, aki a Slender Man mitológiája után kutatott, figyelmezteti Hallie-t és Chloe-t, hogy ne nyissák ki a szemüket, míg mindhárman kapcsolatba nem lépnek vele, mert vagy meghalnak vagy örülté válnak. Chloe bepánikol, kinyitja szemeit és szembefordul a Slander Mannel. Néhány órával később a Slander Man belép Chloe házába és örülté teszi.

A rettenetes látomásokkal küzdő Wren megoldást keres, míg Hallie sikertelenül próbál továbblépni. Haille átmegy Tomhoz (Alex Fitzalan) egy randira, de ahogy közelebb kerülnek egymáshoz, összezavarodva elkezdi furcsa látomással és hallucinációkkal látni Tomot Slander Manként, ám később elmondja neki a videót, és ragaszkodik ahhoz, hogy semmiféleképpen ne nézze meg.

Röviddel később, Lizzie (Taylor Richardson), Hallie 12 éves húga, súlyos pánikrohamot szenved és kórházba kerül, ahol benyugtatózzák. Hallie felfedezi, hogy Wren ismét kapcsolatba lépett Slender Mannel, ezúttal Lizzie segítségével.

Hallie találkozik Wren húgával. Wren elmondja Hallie-nak, hogy a Slender Man el akarja őt vinni magával. Haille rájött, hogy az egyetlen módja annak, hogy megmentsék Lizzie-t; egyszer és mindenkorra fel kell magát áldoznia Slender Mannek, a további halálozások megakadályozása érdekében. Ezt követően Lizzie meggyógyul, és elmondja, hogy a testvére és barátai meghaltak.

A legrosszabb film pedig az ítészek szerint 2018-ban nem más, mint: A Gotti

Gotti egy 2018-as amerikai életrajzi bűnügyi-dráma, melyet Kevin Connolly rendezett, valamint Lem Dobbs és Leo Rossi írt. A főszerepeket John Travolta, Kelly Preston, Stacy Keach, Pruitt Taylor Vince, Spencer Lofranco és Victor Gojcaj játssza. A filmet az Amerikai Egyesült Államokban 2018. június 15-én mutatta be a Vertical Entertainment, míg Magyarországon egy nappal hamarabb szinkronizálva, június 14-én a Big Bang Media. A filmet több év elteltével már számos színész és rendező alakította, többek között Barry Levinson és Al Pacino.

A film eredetileg 2017. december 15-én került volna kiadásra az Egyesült Államokban, de két héttel megelőzően a lemezre való forgalmazását végül a Lionsgate visszaadta a filmvetítést a producereknek és a stúdiónak, ezzel késleltetve a megjelenést. 2018. márciusában bejelentették, hogy a 2018. június 15-én a Cannes-i Filmfesztiválon a Vertical Entertainment és a MoviePass Ventures adja ki a filmet. A film általánosságban negatív véleményeket kapott a kritikusoktól; Néhány kritikus panaszkodott a Gottira; egyesek a forgatókönyvet, az esztétikát, és a filmbéli előadást kritizálta, bár a smink dicséretet kapott; Travolta teljesítménye is vegyes véleményeken alapszik. A Metacritic oldalán a film értékelése 24% a 100-ból, ami 15 véleményen alapul. Ez az egyik olyan film, amely a Rotten Tomatoeson 0%-os minősítést kapott, 32 értékelés alapján.

A film végigköveti John Gotti (Travolta) életét, aki három évtizede vezeti maffiafőnökként, a New York-i Gambino bűnszervezet, a fiával, John Jr.-al és hűséges feleségével, Victoriával együtt.

Nektek is hasonló a véleményetek?

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!